Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanownych kolegów

Jak wam wychodzi spalanie w mieście mam 745i 2002 E65 we Wrocku krótkie jazdy mam spalanie 28l/km :)

pytam czy jest podobnie

Oczywiście i tak uważam że warto :)

Opublikowano
ja w radomiu ogółem krótkie przeloty coś ok 20-21lpg.wyliczenie wg.tankowań do fula i reset km.dziennych.benzyny pobiera znikome ilości bo mam ciepły garaż i praktycznie na mostku już mam na lpg.autko to 745 z 2002r
Opublikowano
Na moim wyświetlaczu (po Wawie) jest 25,5 , pewnie dlatego że trochę ślisko ... :lol:
Opublikowano
....chyba nikt jeszcze w zime niezszedl ponizej 20l/100km :D

eee tam na innym forum jest gościo z Janowa lub i twierdzi ostro ze mu pali średnio lato 13l a zima 14l :mad2: :mad2: chyba nie dodał że na 50km. :D :D

Opublikowano
....chyba nikt jeszcze w zime niezszedl ponizej 20l/100km :D

eee tam na innym forum jest gościo z Janowa lub i twierdzi ostro ze mu pali średnio lato 13l a zima 14l :mad2: :mad2: chyba nie dodał że na 50km. :D :D

haha moze gosciu na dopalaczach jest...... :duh:

Opublikowano
2003 745i 26/100 po Łodzi jeśli jest tu ten koleś co mu pali 13 to z chęcią odkupię od niego ten samochodzik ;) bo latem pewnie pali ok 9l/100km :) hahaha
Opublikowano

Koledzy tutaj znajdziecie parę opinii innych ludzi:

http://www.autocentrum.pl/spalanie/bmw/seria-7/e65/silnik-benzynowy-745-i-333km-2001-2005/

Co prawda średnie spalanie czy też maksymalne jest do 20 litrów na 100km tak więc ma się to ni jak do waszych wyników no ale każdy ma inny ciężar nogi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej

na krótkie jazdy nie zejdziesz poniżej 20 w mieście :) to na bank.

Ja mam średnie 19,9l odcinki 2km po osiedlu bo dojeżdżam do pracy te parę metrów

jeżeli tylko wyjadę na Wrocław od razu schodzę poniżej 15l model 735i

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam,

u mnie w zimie to 22-25 wychodzi jezdze po warszawie. na trasie to 12-14. Przy 110 na tempomacie 10.1-5 :) Lato miasto to jakies 18-22