Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiesz do czego służy wyszukiwarka?

Chodzi o podświetlenie tablicy rejestracyjnej.

A żebyś nie zakładał nowego tematu za każdym razem jak wyskoczy ci jakiś komunikat to polecam wydrukować to co znajdziesz w poniższym linku i włożyć do schowka.

viewtopic.php?f=48&t=89305

Pozdrawiam.

Opublikowano
KENNZEICHENLICHT trochę się różni od mojego napisu. Jaka przyczyna może być jak nie chce odpalić akumulator wymieniony i nic
Opublikowano
KENNZEICHENLICHT trochę się różni od mojego napisu. Jaka przyczyna może być jak nie chce odpalić akumulator wymieniony i nic

Różni się bo pewnie masz wypalone piksele na wyświetlaczu - jak większość e39 - a do tego komp musi skracać literowo komunikaty aby mieściły się one na wyświetlaczu ale były jednocześnie czytelne i określały co dokładnie wymaga sprawdzenia (prufen - sprawdzić/ać).

Dlatego zamiast KENNZEICHENLICHT PRUFEN widzisz u siebie: "kennze [tu prawdopodobnie masz padnięty pixel i nie wyświetla Ci "i"] chenl prufen".

Opublikowano

Jak nie chce odpalić to powodem może być: 1000 różnych rzeczy.

Samo "nie chce odpalić" nic nam nie mówi a tym bardziej jaki masz samochód.

Opublikowano

Kolega ma samochód "nie powiem" - to pewnie jakiś nowy model/wypust BMW.

W takim razie my też mu "nie powiemy". :mrgreen:

Pzdr.