Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w temacie. Mam zablokowany bagażnik, po tym jak wyciągnąłem akumulator do naładowania, bo przez te mrozy padł mi całkowicie, zamknąłem klape bagażnika i nie mogę już jej otworzyć. Kluczykiem próbowałem nie da rady myślałem, żeby wejść do środka przez tylne siedzenia, ale akurat w moim się nie da bo raz, że się nie składają a dwa mam tam chyba ścianę z blachy oddzielającą bagażnik. Nie wiem co mam zrobić, pomóżcie bo mnie już szlag trafiać zaczyna.
Opublikowano
niedawno byl podobny temat, podłącz aku pod plusa którego masz pod maska, mase do śruby, odblokuj bagażnik i po problemie
Opublikowano
Dzięki. Jeszcze jedno pytanie z racji tego, że o mechanice mam mniej więcej takie same pojęcie jak o fizyce kwantowej, gdzie znajdę tego plusa? :oops:
Opublikowano
nie wiem jak jest w wersji poliftowej ale ja mam delikatnie po lewej stronie taka plastikowa czarna klapke ze znakiem plus wystarczy ja odchylić i tam podpiąć za pomoca kabla element plusowy
Opublikowano
Hehe. Wielkie dzięki. Udało się, bagażnik odblokowany, akumulator zamontowany, rozruch bezproblemowy,