Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam koledzy. Czy ktoś wie, w którą stronę należy kręcić śrubą odpowiedzialną za wysokość padania świateł (w pionie, chodzi mi o tę zewnętrzną śrubę), jeśli chce się ustawić światła wyżej...? Czy w prawo czy w lewo? :?: Edytowane przez vego
Opublikowano
Już byłem, jednak poniewczasie zauważyłem, że pokrętło miałem ustawione na "2" i w ten sposób strasznie nisko mi świecą po regulacji. Potrzebuje zrobić jeden, dwa pełne obroty kluczem, tylko muszę wiedzieć w którą stronę kręcić...
Opublikowano
witam. ustawianie swiatel na stacji diagnostycznej jest za darmo. ja sam nigdy nie ustawialem, bo mozna przesadzic i moga za wysoko swiecic. na stacji maja przyrzady i jest git.
nie ważne ile pod maską! ważne ile pod czaszką!
Opublikowano
witam. ustawianie swiatel na stacji diagnostycznej jest za darmo. ja sam nigdy nie ustawialem, bo mozna przesadzic i moga za wysoko swiecic. na stacji maja przyrzady i jest git.

Tak jest za darmo jak robisz przegląd :norty: .Ale jak przyjedziesz tylko na ustawienie świateł trzeba zapłacić około 15zł.