Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Już zakładałem podobny temat jednak nie pytałem dokładnie o tę sprawę. Mianowicie jak otworzyć te klosze żeby zmienić żarówki ? Chodzi mi oczywiście o lampę główną przy lusterku, lampę w schowku, 2 tylne lampki no i przy okazji rejestracji. Zapytam również jakie typy żarówek tam muszę wsadzić tak żeby żadnych problemów nie było, ponieważ chcę kupić na próbkę jedne normalne białe ledy oraz żeby sprawdzić efekt niebieskie lub zielone, podkreślam, że chodzi mi o żarówki ledowe :)
Opublikowano

masz zwykłe lampki czy m-pakietowe ?

jeśli zwykłe

sufitowa, podważa się od strony lusterka bo jest wciśnieta na 2 blaszki (2 żarówki rurkowe)

tylne boczne po prostu podważasz (żarowki z tego co kojarze 3w chyba)

w schowku tak samo podważasz (żarówka rurkowa)

i rejestracja też podważasz (2 żarówki rurkowe ale musisz kupić can bus żeby nie wyświetlało błędu)

szukam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
M-pakietowe (a raczej Lichtpaket) tak samo, jak zwykłe.
Opublikowano
jak tak samo jak środkowa się rózni bo ma dodatkowe lampki i tylne tez mają dodatkowe lampki na przycisk. Tylko nie wiem jakie tam żarówki sie wsadza :)
szukam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak samo się wyjmuje, znaczy się. Bo o to kolega pytał, nie?

A po wyjęciu to już będzie widać, jakie żarówki.