Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem jest w posiadaniu bmw 535 rocznik 1999, i niestety zostałem napadnięty i nie mam kluczyków od samochodu. Nie wiem jak odpalic samochod na krótko i wogole otworzyc drzwi a boje sie ze ten skurwwww .. przyjdzie w nocy i ukradnie mi auto. Prosze o pomoc !!!
Opublikowano
Zadwon po taki serwis co otwieraja drzwi z dojazdem, w Warszawie cos takiego kosztuje okolo 150zl . Po tym bedziesz juz mogl dostac sie do przekaznikow, akumulatora i innych rzeczy, ktorymi zablokujesz auto. Pozniej to juz chyba tylko czeka cie dokupienie nowej stacyjki z EWSem i kluczykami na allegro.
Opublikowano
Tylko jest taki problem że jestem aktualnie w czechach ..
Opublikowano

Nawet jak nie masz żadnego kluczyka, również w domu, to serwis kluczowy dorobi Ci kluczyk. Nie trzeba nawet wymieniać wkładów itd. Koszt niższy niż w ASO no i praktycznie na poczekaniu to zrobią.

Czy Czesi są przyjaźni dla Polaków to można dyskutować ;) No, zależy jakie kto ma doświadczenia... Ale my tu nie o tym przecież :)