Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy opłaca się kupić BMW 1 E87 118d z roku 2006, przebieg 85 tys. km, pięciodrzwiowy, klimatyzacja, ogrzewanie przednich foteli, PDC, radio, światła przeciwmgielne. Cena 42 tys.

Auto znajomych, na pewno kupione w polskim salonie, bez wypadku.

Co sądzicie?

Opublikowano

Co sądzicie?

hmm, w tym przypadku mógłbyś wrzucić promocję z Lidla i zapytać co sądzimy o niej :D

chcesz znać czyjeś zdanie to chociaż pokaż jak wygląda auto o ile to możwlie, bo wiesz jak to bywa z autami i ich wartością :)

wwo_j
Opublikowano

to pocztaj sobie nasze forum :)

powiem ci tak :) ja nie zaluje zadnej zlotowki wydanej na auto. jedyny minus to malo miejsca z tylu i wieksi pasazerowie beda mieli problem :) ale za to frajda z jazdy i to przednia :)

a co do tego ogloszenia to zle mnie zrozumiales :) mamy watek o ofertach jedynek :) tam zamiesc tresc ktora zamiesciles tutaj :)

a co do ceny to jest troche duzo jesli ma takie wyposazenie jakie ty napisales :) w sumie ja tez za swoja 2 lata temu zaplacilem jak za zboze ale takiej oferty nie mozna bylo przegapic :) kupilem i jestem b.zadowolony :) jedyna rzecz ktora mi sie zepsula to mechanizm otwierania bagaznika :) koszt 150zl - wymiana za free bo sobie sam wymienilem :) a tak to standard -plyny oleje filtry :)

Opublikowano

Jeśli wszystko jest tak jak napisałeś to pewnie, że bierz :)

Jak byś podał więcej danych odnośnie wyposażenie to byłoby jeszcze lepiej.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785