Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. po 3 dniach stania na mrozach moje bmw wyprawia cuda:). otoz odpalam bez problemu za pierwszym razem . ale po tych paru dniach postoju gdy odpalilem zauwazylem ze wskazowka obrotow lata od zera na max. obroty silnika oczywiscie prawidlowe. i odczulem ze nie chodzi na wszystkich garach. po drugie zamki:/ istna wariacja. raz otwiera, raz zamyka, bagaznika wogole nie moge domknac gdy centralny otwarty:/. trzecia rzecz nadmuchy:/ ale to juz chyba standart
Opublikowano

kolego zima zima jak jest mroz to moze zamarznac zamek nie pali na wszystkie baniaki przewody kopulka moze masz jakies przebicie a teraz duza wilgotnosc jest to do tego sie bardzo przyczynia a jak zegary wariuja zimą moga przyjdzie wiosna nie bedziesz mial zadnego z tych problemow

pozdrowienia :lol: :lol: :lol:

Opublikowano
witam. po 3 dniach stania na mrozach moje bmw wyprawia cuda:). otoz odpalam bez problemu za pierwszym razem . ale po tych paru dniach postoju gdy odpalilem zauwazylem ze wskazowka obrotow lata od zera na max. obroty silnika oczywiscie prawidlowe. i odczulem ze nie chodzi na wszystkich garach. po drugie zamki:/ istna wariacja. raz otwiera, raz zamyka, bagaznika wogole nie moge domknac gdy centralny otwarty:/. trzecia rzecz nadmuchy:/ ale to juz chyba standart

Też nie mogłem zamknąć klapy albo drzwi, psiknąłem silikonem w spreju i się zamknęło

Pozdrawiam
Opublikowano
ach ta zima tez mam problemy mimo iz mieszkam w holandi(nie ma ostrej zimy) ale tez mam problemy z pilotem od zamka raz zaskoczy raz nie dzis zapalil mi sie abs po czym zgasl po przejechaniu okolo 5 km,wyskakuje mi tez blad ze chodzi w trybie awaryjnym getribeprogram ale moze to byc wina ze zostal automat zastapiony manualem ...pozdrawiam szczesliwych wlascicieli 7er