Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pokazany przez Ciebie silnik 318d jest juz nowej generacji tzn wystepuje w modelach od 2008 zdaje się , i z opinii które czytałem jest wart polecenia bo jest sporo szybszy niz 122km w 318d ale też n ie zostaje mocno w tyle za 320d 163km, także śmiało wart polecenia silnik możesz spokojnie go zchipować na 180-190km...Jednak co do auta to było omawaiane w pół roku temu na forum...wtedy kosztowało coś ok 58.000zł...
Opublikowano

pół roku to przesadziłeś

jakieś 2 miesiące temu raczej - i dziwne że w takim wypasie i taki cód miód i orzeszki z autostradowym przebiegiem :mad2: :cry2: się nie sprzedało - musi być jakiś haczyk (jak zwykle)

Opublikowano
Ooooj mi sie wydaje ze naprawde kilka miesięcy temu no ale skoro mówisz ze 2 miesiące to ok niech bedzie...ale mi sie wydaje że dłużej:) Cena zachwycająca:)
Opublikowano
No ale przebieg 170kkm w 3 letnim dieslu (w sumie to 4letnim ale użytkowany póki co 3 lata) odstrasza jednak potencjalnych kupujących mimo, że jest on zapewne faktyczny... :)
Opublikowano
A może ogólnie chodzi o kase...?Jest niemała kwota, ludzie nie są aż tacy chojni żeby ywdać tyle kase na auto, wiele ludzi woli kupic inne auto z podobnego rocznika ale tańsze np. Fiorda albo Upla...Trzeba poszperać na forum co było o tym aucie bo może ktos je oglądał...wyposażone jest fajnie naprawde wizualnie tez nie jest złe.
Opublikowano
A to pewnie dlatego sie nie chce sprzedać. Zwłaszcza, ze ten silnik nie ma zbyt dobrych opinii, a i cena staje sie niespecjalnie ciekawa jak na 318d pre lift z prawie 200 tk.