Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich.. jestem obecnie posiadaczem passata z roku 2008. 105 konikow po tuningu 136... Niestety auto uleglo wypadkowi i teraz czekam na kase z ubezpieczenia.. Licze na 12 tys euro.. Mieszkam na stale w be... I zamierzam cala sumke przeznaczyc na bmw 320d.. powiedzcie mi jak z tymi bmw jest.. Jak z tym dpf... w pasku mialem terkota 1.9 tdi ale zadnego dpfu... Na co mam zwrocic uwage.... Jaki silnik.. interesuje mnie tylko silnik diesla 2.0....
Opublikowano
Na co masz zwrócić uwagę? Na to co jest napisane po prawej stronie pod Twoim nickiem
Opublikowano

Zandhoven, wystarczy poszukać, wiele tutaj zostało napisane o modelach 320d.

12 tys ojro, coś już powinieneś kupić preLCI w granicach 06r.

Opublikowano

Dokładnie tyle jest tu tematów o 320d , że nawet jak go nie kupisz a wszystkie przeczytasz to będziesz specem lepszym niz niejeden doradca serwisowy w ASO :lol:

A tak aby nie było pusto to dobrze wybierasz i jak trafisz na dobry egzemplarz to będzie Pan zadowolony :cool2:

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano
Jeżdżę obecnie bmw E91, pojemność 2000d, z 2008r. Myślę, że będziesz zadowolony jak kupisz dobry egzemplarz. Samochód pięknie się prowadzi - jest "przyklejony" do asfaltu. Mój szwagier jeżdżący passatem po jeździe w moim bmw stwierdził, że czuje różnicę. Problemem może być dpf - na to musisz uważać. Ja zdecydowałam się na usunięcie, tak był ten filtr zapchany - samochód ma przejechane ponad 200 tys. Spalanie - to bajka, silnik bardzo oszczędny . U mnie jest silnik 177-konny. Jeśli chcesz więcej szczegółów to mogę przesłać mailem .
Opublikowano

Zapomniałam dodać, że ten samochód jest po prostu piękny - te Angel eyes - nie ma nic piękniejszego niż taki widok na drodze! :D

Dobrze żeby miał ksenony.

Opublikowano

Witam

2 tygodnie temu kupiłem swoje E91 LCI z 2009. Zaraziłem się BMW jak ojciec odebrał swoje X3. Też mam 2.0 177 i jestem mega zadowolony. Auto prowadzi się elegancko a podejrzewam że mój zachwyt wzrośnie jak się zrobi cieplej bo teraz jezdze troche w stresie bo nigdy tylko z tylnym napędem auta nie miałem. Kupiłem w Monachium z serwisu BMW.

Opublikowano
Kolego pochwal się swoim nabytkiem w dziale Galeria i oczywiście wrzuć zdjęcia :) Chętnie obejrzymy Twoje autko :cool2: