Skocz do zawartości

320d Palące sie kontrolki od recznego i kontroli trakcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z moim bmw 320d z 2004 roku.Mianowicie zapalily mi sie kontrolki od recznego i kontroli trakcji.Prosze o jakas rade moze wie ktos co moglo soe stac?
Opublikowano
Na 99% czujnik ABS. Podłącz się pod kompa. Zdiagnozuj, który czujnik i wymień. Tylko pamiętaj - kupuj ori czujnik nie żaden zamiennik.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przechodziłem to w tamtym tygodniu , jedziesz na kompa sprawdzasz który , zamawiasz (ja kupiłem boscha 154zł) i wymieniasz nie ma nic prostrzego , jak cos to pisz na pw . Po wymianie ciągle bedzie się świecić wiec trzeba musisz wyjechać i trochę dać po zrywach ,powinno zgasną , jest jeszcze sposób z odłączeniem aku ale u mnie to nie pomogło :D aha i na 90% będziesz miał prawe tylnie koło.