Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
amsat - a jakie dokładnie płyty używasz? Producent, nazwa, plusy czy minusy itp... Może faktycznie jakaś się trafia kompatybilna i daje radę?

pozdrawiam

http://www.hostpic.org/images/75oie_1992258bREE92Wx_2_.png

Pomogę w mojej okolicy przy diagnozie,kodowaniu itp. Free of charge.

Opublikowano

Może to dziwne ale zwykłe płyty z kauflanda z jego znaczkiem i pod logiem napisem classic koszt 12 zł za 40 szt. 700MB i DVD te samo oznaczenie. Innych oznaczeń na płytce nie ma . :duh:

Nie ma różnicy czy na CD czy na DVD nagrywasz wszystko czyta tylko ilość utworów na DVD jest większa :norty:

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
  • 2 lata później...
Opublikowano
Witam wszystkich. Mam u siebie radio z dużą nawigacja 16:9 i od jakiegoś czasu jak włącze płyty to gra normalnie ale po chwili samo zmienia na radio. Nie ma reguły czy jadę czy stoję . Jest tak w kółko ja na płyty ono na radio. Czasem częściej to robi a czasem jest ok . Miał ktos podobny przypadek? Co moze byc nie tak?
Opublikowano

A nie lepiej zgrać wszystkie utwory na pendriva i wpiąć go w złącze usb w podłokietniku? Ja tak mam i płyt w ogóle nie worze ze sobą.

Co do wywalania płyt to czasem tak mam przy nawigacji że nie może jej odczytać jak jest duużo poniżej zera. Na ogół tworzy się mgiełka na nośniku i po przetarciu śmiga.

Opublikowano
niestety w e53 nie ma żadnego wejścia USB :/ jest radio z nawigacja i do tego w bagażniku zmieniarka na 5 płyt + oddzielny czytnik GPS (też na płyty) - CD-ROM mi zmienia z płyty na radio zawsze i nie wiem dlaczego myślałem że luźna kostka może jest z tyłu i na dołku nie łączy i zmienia na radio , ale dzieje się też tak jak np. stoję w korku :/