Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

kolego chcesz naprawiac z ubezpieczenia czy za gotówe

co do aso to zapłacisz kosmiczną kase ,sumy nie podam ale w dobrym warsztacie blacharskim zrobisz za połowe tego co w aso, musisz tylko taki warsztat poszukać

w tydzien spokojnie zrobia

Opublikowano
Serwisu nie polecam ze względu na koszty. W dobrym warsztacie zapłacisz za to ok. 1200zł. Jak umówisz się na konkretny termin to w poniedziałek rano wstawiasz i w czwartek-piątek odbierasz. Jak zależy Ci na czasie i sie dogadasz to do odbioru będzie we wtorek, ale za taki expres będziesz musiał dopłacic pare złoty :wink:
Opublikowano

Drzwi w najgorszym wypadku do wymiany (gołe) w tym kolorze znajdziesz na pewno "pod kolor" wiec malowanie tylko z jednej strony, błotnik spokojnie do naprawy.

Blacharz weźmie z 400zł + malowanie trzech elementów bo tego co widze przednie drzwi też trzeba wiec jakies 900zł. Plus ewentualny koszt zakupu drzwi jakies 400zł

Opublikowano
witam ostatnio klient mi przywiuzl drzwi w kolorze i odcien byl na strzal warto poszukac to odejda ci koszty a co do tylnego panelu to idzie to zrobic u mnie za wyprostowanie bys zaplacil 150 pln. a za lakier 350pln ten kolor pasuje na strzal wiec nie trzeba cieniowac koszty naprawy nie sa duze ,tylko jak mozesz to postaw auto do warsztatu ktory posiada urzadzenie zwane spoterem (do wyciagania profili zamknietych) to napewno zrobia to porazadnie i nie bedziesz mial ulepionego blotnika pozdro jacek
Opublikowano
witam cie w odp. jestem z legnicy to kawalek ale napewno znajdziesz kogos kolo siebie w moim warsztacie praktycznie wszystcy czuja sie jak u siebie moga zawsze uczestniczyc w pelni podczas naprawy swojego autka i moze przez to nie narzekam na brak roboty panuje niezla atmosfera smiejemy sie czesto z powiedzenia gdzie jest nitro tam jest cool .wazne jest tylko to zeby ci ktos szpachli nie nawalil za duzo bo to po jakims czasie widac to jest tylko chemia szpachla po okolo 3 miesiacach traci 30 procent swojej objetosci to znaczy ze jak wyjezdzasz z warsztatu to jest ok a dopiero pozniej widac efekty naprawy dlatego ostatnio bardzo modne stalo sie cynowanie elem. naprawianych ale ten fach niestety zanika malo jest osob ktore to jeszcze potrafia sa to zazwyczaj osoby juz starsze ktorym sie juz nie chce z racji wieku ja kilka razy probowalem to robic ale skotki byly rozne wiec sie nie biore pozdro jacek