Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam taki problem, że nie mam świateł cofania, z tego co zobaczyłem, to czujnik nie jest nigdzie podpięty, i o to moje pytanie, gdzie mam ten czujnik wpiąć ?
Opublikowano
Witam, mam taki problem, że nie mam świateł cofania, z tego co zobaczyłem, to czujnik nie jest nigdzie podpięty, i o to moje pytanie, gdzie mam ten czujnik wpiąć ?

Jaki czujnik masz nie wpięty?Sygnał na światło wstecznego biegu idzie z czujnika przy skrzyni biegów :)

Opublikowano
A jakbyś fotkę zapodał byłoby łatwiej :) Czujnik w skrzyni jest a wtyczka wisi i nie jest podpięta do niego czy wtyczka wpięta jest w czujnik a gdzieś dalej jest rozpiete czy przerwane przewody?
Opublikowano
no w tej chwili to nie mam jak zrobić zdjęcia, ale mam tak, że czujnik jest podpięty w skrzynię, a od czujnika wychodzą 2 kabelki i nie ma żadnej końcówki a ni wtyczki na niej, i nie wiadomo gdzie to teraz podczepić
Opublikowano
Pomoże ktoś jak to zrobić, rozkodowałem sobie vin, i się okazało że w oryginale była automatyczna skrzynia, a teraz jest manualna, i dlatego nie wiem gdzie to teraz podpiąć
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Potrzebuję schemat elektryczny gdzie powinny być wpięte te wsteczne, bo samemu trzeba poprowadzić instalację, ma ktoś może schemat instalacji elektrycznej do wstecznego?