Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
po wyminie silniczka krokowego silnik faluje .ale nie to że cały czas tylko czasami oboda do 600 i podnosi 1300 objętne czy na zimny czy n ciepłym
Opublikowano
jeśli kupiłeś używany krokowiec to może jest on nie sprawny ale jeśli masz pewność ze napewno dobry to przepływomierz ale za nim wymienisz go to sprawdź czy nie masz nieszczelnosci w układzie dolotu tj.czy nie masz popękanej gumy idącej od filtra sprawdź odme i przewody paliwowe czy masz szczelne może lewe powietrze łapie

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

Opublikowano
krokowiec używane ale kupiony od kumpla więc dobry bo unie go chodził jak kupywałem .a gdzie znaleźć odme? węże są szczelne 100%
Opublikowano
a i pytanie na pełnym skręcie i przy ruszaniu piszczy mi coś .stawiam że to pompa wspomaganie a co może być innego :wink:
Opublikowano
Sprawdziłbym jak wspomniał wcześniejszy poprzednik przewody gumowe idące do silniczka krokowego. Być może jest któryś nieszczelny. Dla pewności wyczyściłbym go od środka WD-40 lub benzyną :).