Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie mam problem z lewej strony brew raz swieci a raz tyko lekko widac swiatlo i to w 3 diodach prosze o pomoc /serwis czy drobna usterka z ktora mozna poradzic
Opublikowano
Przepraszam ale nie mam za wiele czasu na przegladanie ale po krotce to nie chodzi o to ze nie swieci tylko ze raz swieci normalnie przez jakis czas a teraz coraz czesciej wygasza swiatlo do trzech zarzacych i tu jest problem nie wiem jak temat ugrysc, pozdrawiam i dziekuje za odpowiec cho szrska.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Kończąc tem temat panowie w żadnym opisie nie spotkałem sie z takim rozwiązaniem brewka lewa żarzyła sie w tylko trzech diodach i nie znalazłem sposobu by dowiedzieć się co jest przyczyną aż w końcu postanowiłem sprawdzić bezpieczniki i tak zrobiłem wyciągnołem i włożyłem dwa w schowku i przekaźnik w bagażniku i co ciekawe pomogło jest ok. /nie wymieniałem bezpieczników/pozdrawiam włścicieli bmw
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Przepraszam że tak długo nie odpisywałem ale brak czasu co do bezpieczników to w schwowku nr 5 i 6 a w bagarzniku trudno mi określić ale u mnie jest w kolorze szarym w środkowej części po prawej stronie pozdrawiam.