Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam.

czy ktos bawil sie moze w obklejanie boczkow materialem ? u mnie ktos wczesniej sam probowal i wyszlo mu to fatalnie. stad moje pytanie czy ktos sie bawil w to ? jaki material sie nada tak zeby nie bylo jakis zagniecen itp tak zeby material byl ladnie naciagniety?

Edytowane przez pawel__
Opublikowano
a rozważałeś zakup używanych boczków, jest tego dużo na allegro? :idea:
Opublikowano
Witam, ja okleiłem jeden boczek z tyłu i na tym zaprzestałem gdyż nie fajnie się wszystko przykleiło. Lepiej kupić używane bo samemu dobrze to zrobić nie jest łatwo, na tylnich boczkach masz wnęke która jest głęboka, starego materiału raczej tam nie podkleisz z przodu jest łatwiej, ja kupiłem na tył coś takiego ala zamsz i bardzo rozciągliwy, do tego podkleiłem to gąbka 5mm, wyszło ok na 80% bo leciutko widać przebicia w niektórych miejscach, ale tą wnęke musiałem dokleić do boczka i to już nie jest ładnie, męczyłem się dociśnięte było ale i tak odeszło i teraz mam to na 5 czarnych wkrętów, a klej to bonaterm, ale wolał bym w spraju