Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To inaczej... Panowie czy może ktoś wziąć miarkę i zmierzyć średnicę koła kierownicy w wersji sport (z aluminiową wstawką) i podać tutaj?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie, nikt nie ma miarki, metrówki żeby zmierzyć. Moja ma 39 cm.
  • 1 rok później...
Opublikowano
Koledzy. Możecie podpowiedzieć gdzie dołożyć te kable od manetek? W które miejsce się podłączyć aby potem pozostało tylko kodowanie?
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam. Cz któryś z Forumowiczów może podpowiedzieć jak uruchomić manetki bo samo kodowanie nie pomaga, piszecie coś o poprowadzeniu 2 kabelków tylko gdzie je podpiąć. Czekam na podpowiedz bo nie możemy ich uruchomić :cry2:

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wiedza zaczerpnieta z forum usa.

Pod warunkiem ze masz zakupiona odpowiednia kierownice. Lopatki z rezystencja. Od SZL dwa kable do konektora x6031 (tam gdzie ecu silnika), wpinasz w dwa puste piny, przewaznie 3 oraz 9, dalej, od tegp konektora lecisz z dwoma kablami do skrzyni biegow, tu nie wiem w jakie piny. Prawdopodobnie nie jest to istotne. Ecu skrzyni to zobaczy. Plus kodowanie.

• Dziękuję 1
Opublikowano (edytowane)

Dziękuje Kolego kkx5 za dobre rady. Kierownice jak i taśmę kupiłem od X6 polift i nie mam pewności czy da się je podłączyć ale będziemy próbować, mój mechanik nigdy tego nie robił i mówi o tym otwarcie. A może jest ktoś z forum co ogarnia temat i podjął by wyzwanie. Ja jestem z Wielkopolski i mogę dojechać.

Pozdrawiam

Edytowane przez chudye-91
Opublikowano

A to Poznań za daleko??No sorry......wolisz Szczecin??

Zadzwonić się nawet nie chciało ....ech ....weź tu pomagaj

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco