Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam Parrot Bluetooth i mam mały problem Parrot Bluetooth nie moze połączyć sie z telefonem :( wczesniej działał na sonny ericsson k700i teraz mam android xperia i symbian nokia włącza się ale powie cos po angelsku trzymam zieloną słuchawke i nakoniec pisze ze nie moze sie połączyc :( pomocy

dodaje film

Pozdrawiam adadus

Przepraszam za błędy w szczególności Admina

Opublikowano
dodac nie mam takiej opcji :( tylko połąćz

Pozdrawiam adadus

Opublikowano

W Andku to chyba nie tyle jest przez dodaj urządzenie co przy pierwszym wyszukiwaniu w Anroidzie zapyta Cię czy 'powiązać z tym urządzeniem?' - przynajmniej u mnie tak pytał na Galaxy SII w odniesieniu do fabrycznego Bluetootha w moim e39. Tyle tylko, że przy tym fabrycznym BT w e39 telefon jeszcze żąda PINU jaki jest wydrukowany na etykiecie obudowy modułu BT w lewym tylnym kufrze. Jak powiążesz to on wtedy już nie żąda kolejnych potwierdzeń połączania itp.

Nie wiem jak ten Parrot czy żąda jakiegoś PINu czy nie - jeśli tak to bez podania PINu za chiny tego nie połączysz.

Pzdr.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wymaga pinu 123 no ale ja nie mam w noki 500 ani w sonny ericsson xperia x10 takiej opcji zeby dodac urządzenie:(

ale nawet nie chce pinu pisze ze nie mozna powiązać

Pozdrawiam adadus

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
problem rozwiązany wystarczyło wcisnąć 2 słuchawki na raz czerwoną i zieloną zresetowal sie blootooth i ok ale coś mam jeszcze z mikro chyba:(

Pozdrawiam adadus