Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podstopnicę zamówiłem w salonie. Też nie mogli jej znaleźć, ale podałem numer części 51478051326 z realoem.com i sprowadzili :)
  • Moderatorzy
Opublikowano
Podstopnicę zamówiłem w salonie. Też nie mogli jej znaleźć, ale podałem numer części 51478051326 z realoem.com i sprowadzili :)

Dzięki za numerek - przyda się.

A jaki jest jej koszt w salonie?

I czy będziesz montował w salonie? Ciekawi mnie cena takiej usługi...

Opublikowano

Koszt w salonie okolo 330zl + montaz okolo 100zl. Podstopnica jest juz zamontowana, w srode odbieram samochod :)

W mojej jedynce sam montowalem podstopnice i nakladki na pedaly, ale teraz mam nowe auto na gwarancji i wole zlecic takie rzeczy ASO :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Odkopuję wątek :D

Dzisiaj przyszła paczka a w środku to co na zdjęciu :)

Przepraszam za kiepską jakość zdjęcia (robione na szybko), ale produkt jak najbardziej ok. Pasuje idealnie, całkiem ładnie wykonane (generalnie nie ma się do czego przyczepić). Wyprodukowane w ChRL, przesyłka 10dni od momentu kupna, koszt $48,19 z przesyłką. Aha na zdjęciu tego nie widać, ale na nakładkach jest logo ACS (niestety nie było bez oznakowania).

Jak znajdę chwilkę i zamontuję, wrzucę lepsze zdjęcia.

http://i.imgur.com/WZGUs2B.jpg

Opublikowano

oki, zgodzę się, że oryginalne są ładniejsze, ale to co mnie denerwuje w oryginałach to brak podstopnicy do kompletu.

Te które kupiłem są zrobione identycznie jak AC Schitzer. Myślę, że jak je zamontuję, wyczyszczę wnętrze i zrobię porządną fotkę to efekt będzie dużo lepszy :)