Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z odpaleniem samochodu. Wczoraj przy próbie odpalenia samochodu coś strzeliło tak jak by się zrobiło jakieś zwarcie. Teraz gdy próbuje odpalić samochód w momencie przekręcania kluczyka na zapłon, kontrolki na desce migają i słychać też jakieś głośnie cykanie, dodatkowo podczas próby odpalania migają światła mijania. Myślałem że może akumulator słaby, ale przy próbie odpalenia z kabli jest dokładnie taki sam efekt.

Macie może jakieś pomysły co to może być? Rozrusznik robi zwarcie, może jakaś kostka przy stacyjce?

Znacie może jakiegoś elektryka W –wie który by się podjął tematu? Obdzwoniłem wczoraj kilka miejsc z działu polecane warsztaty, ale niestety terminy odległe… A auto potrzebuję dosyć szybko bo żona jest w 8 miesiącu ciąży…

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
dołączam się do prośby kolegi o rozwiązanie problemu...
Ar­mia ba­ranów, której prze­wodzi lew, jest sil­niej­sza od ar­mii lwów pro­wadzo­nej przez ba­rana.