Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich normalnych ludzi (czyli tych którzy kochają bawarki;) )

Kiedy przepychałem zatkane dysze spryskiwaczy w mojej 3 zauważyłem że mam obok nich wiązki z szarymi gniazdami. Są to wtyczki do podgrzewanych spryskiwaczy których nie mam:) czy możliwe że były, czy raczej w każdej bawarce są one, a spryskiwacze zależy od wyposażenia? I czy gdy kupię podgrzewane dysze, to będą działać?

Opublikowano
Witam,ja w swojej e36,sedanie 4d z roku 1991 posiadam i działajo,to i powinny u Ciebie działać.
Opublikowano

Najprostsze co możesz zrobić to wziąć miernik do ręki i sprawdzić czy jest we wtyczkach prąd. Jak będzie prąd to podgrzewane dysze będą się podgrzewały - przecież to właśnie obwód elektryczny je podgrzewa :wink:

Acha i ważne !!! - zwykłe dysze spryskujące mają pojedyncze wejście na wężyk ze środkiem czyszczącym, a podgrzewane mają DWA !!!. Sprawdź czy posiadasz podwójne wyjścia wężyków na spryskiwacze ?!

pozdrawiam

Przyjemność zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia ;)