Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Czy ktoś z Was używał może takiego interface'u http://allegro.pl/show_item.php?item=2054126349 ?

Na produkt jest gwarancja, ale chcę mieć pewność, że jak zakupię to będzie działać. Sprzedawca powiedział, że będzie - ale słyszałem, że różnie z tym bywa.

Ja mam E36 z 1992 roku z motorem M40B18, gniazdo stykowe 20-pin.

Używał ktoś podobnego interface'u do starszych modeli, jak mój ?

pozdrawiam

Przyjemność zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia ;)
Opublikowano

Co do gwarancji to myślę, że problemu by nie robili z byle powodu.

Ale sugerowałbym odezwanie się do nerwusa (tutaj z forum) i zakup od niego interfesju bo jak będziesz miał problem z oprogramowaniem/zainstalowaniem/czy czymkolwiek to zawsze uzyskasz (szybką) odpowiedź, pomoc

pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam taki i śmiga jak należy, też e36 z M40.

Zdarzają się u tego sprzedawcy fejsy, które łączą się z wszystkim prócz silnika (wtedy zwrot).

Ze zwrotami też nie jest gładko, potrafią ten sam fejs wysyłać z powrotem :)

Brak wsparcia ze strony viakena, z wszystkim musisz sobie radzić sam.

Na forum kilka osób sprzedaje ads-y nerwus, piwek, grzesiek2304 (najtaniej).

U grześka kupował allsiolek, możesz dopytać jak się sprawuje, z tego co słyszałem to ok.

Opublikowano

krzysiek80r - konkretna odpowiedź. Tego oczekiwałem.

Powiedz mi jeszcze tylko jak możesz, czy ten interface u Ciebie radzi sobie ze sczytaniem błędów (jakie moduły? czy wszystkie?), kasowaniem błędów (też jakie moduły) i czy dasz radę nim zrobić adaptacje?

Wielkie dzięki. Pozdrawiam

Przyjemność zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia ;)