Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Przecież to jest jakieś padło. Oryginalnie na pewno nie miał m-pakietu. Sprzedający dołożył jedynie progi i zderzak przedni ale o halogenach, krótkich nadkolach i zapewne tunelach do chłodzenia tarcz zapomniał. Ksenony również są dołożone. Lepiej daj sobie z nim spokój. Edytowane przez ShakeIt
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
http://otomoto.pl/bmw-318-C22497376.html

W środę jadę oglądać to auto, co o nim sądzicie? Zdaje mi się że albo brakuje tylnego zderzaka z m-pakietu, albo dołożono przedni i progi.

318i z 2000 roku nie mialo silnika 1995 cm³ , także jest błąd w opisie.

318i z tego roku ma silnik 1.9 118 koni.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przedni zderzak w tym bezwypadku zaraz odpadnie. Tylny też niekompletny. Lepsze fotki by się przydały, bo cały przód nie bardzo wygląda.
Opublikowano

Akurat brak odblasków w tylnym zderzaku i wiszący przedni daje trochę do myślenia, ale auto ma 11 lat, nie oczekuje że przez te lata nie miało żadnej stłuczki etc.

Mnie bardziej interesuje remont silnika, czy jeśli faktycznie właściciel wymienił wszystko co napisał i zrobił to w dobrym serwisie, to czy takie autko spokojnie przejedzie kolejne 150-200tys bez większych napraw? + czy mogę spokojnie wrzucać LPG ?