Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Otwieram nowy wątek odnośnie części , jakie polecacie oprócz orginałów , które wam się sprawdziły itd. Ja osobiście kupowałem Teknorota i tutaj mam pytanie czy na każdej części tej firmy jest znaczek firmowy ,bo ostatnio zamówiłem dwie gałki i jedna ma napis Teknorot a druga nie , zwracaliście na to uwage?
Opublikowano
bo ostatnio zamówiłem dwie gałki
Z polewą czy bez?...O jakie gałki Ci chodzi?
Opublikowano

Chodzi mi o gałki ,które są na końcu drążka kierowniczego , kiedy je kupiłem obydwie były w pudełku Teknorot a po wyjęciu różniły się wyglądem i na jednej był wybity napis Teknorot a na drugjej nie ,zastanawiam się czy jest to normalne czy ktoś coś kombinował.

A jeszcze z innej beczki . Pytanie odnośnie samochodu .Co może być przyczyną kiedy zaraz po odpoaleniu silnik pracuje ok a po ok paru sekundach obroty mu bardzo spadają i kuleje dopuki się trochę nie zagrzeje i potem już jest ok ,dzieje się to tylko na zimnym silniku . Dzięki