Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak już pisałem mam problem ze światłem STOPU.

Wczoraj zaobserwowałem że STOP poprostu nie działa, na początku myślałem że to bezpiecznik, ale po wyjęciu bezpiecznika nr9 nic nie wskazywało na to aby był spalony, dla pewności podmieniłem go na inny, jednak stop nadal nie działał. Więc teraz mam pytanie co to może być, i jeżeli to możliwe dla laika, jak to naprawić?

Pozdrawiam,

Zygiel93

Opublikowano
byłem własnie u znajomego który też laik, ale coś tam ogarnia, i mówił że to pewnie czujnik, jak wracałem do domu, stała się kolejna tragedia, mianowicie. Zapaliły się kontroli ABS/RĘCZNY i KONTROLA TRAKCJI, tak samo abs i kontrola trakcji nie działają ;/ Chyba lepiej będzie jak jutro wybiore się do mechanika:P
Opublikowano

Sorki za posta pod postem, przejechalem się, i kontrolki pogasły ABS i ASC działa.

A co do swiatła STOP, jak dostać się do czujnika w e46, bo tam kolo pedału stop wszystko zabudowane :P

Opublikowano
sorki za opoznienie ale praca nie pozwala mi na czeste wizyty na forum.nigdy nie rozbieralem tego w e46 .mialem problem z czujnikiem w pedale w poprzednim aucie audi a4 2006rok i wymienil mi go servis gratis i tez zapalala mi sie trakcja gdy on wariowal.sorki ze nie moge pomoc