Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam BMW 316i E30 rocznik 89.

Niestety ostatnio zgubiłem klucz do auta :cry:

Co najgorsze, zapasowy klucz mam w starym mieszkaniu,

a klucze do mieszkania są w schowku w aucie :mad2:

Czy ktoś zna jakiś skuteczny sposób żeby otowrzyć drzwi auta?

Oczywiście w grę nie wchodzi bicie szyby!

W książce samochodowej znalazłem numer klucza mojego auta.

Poprzedni właściciel wpisał go.

Czy jest możliwość dorobienia klucza lub jego zamówienia?

Jakie byłyby to koszty?

I gdzie można taką usługę zrealizować?

Prosze o pomoc.

Opublikowano
poszukaj w ksaizce telefonicznej uslug co dorabiaja klucze.oni tez otwieraja samochody z zatrzasnietymi kluczykami.tyaka usluga to 50-100 plnooffff.trwa to moze z 3 minuty.w kazdym miescie to jest
Opublikowano
Nikt z forum nie pomoże człowiekowi który chce otwożyc auto nie mając kluczyków i nie wiadomo kim jest. Nie miej do nikogo pretensji.
Opublikowano

Pomińmy temat otwierania samochodu bez klucza.

Mniejsza z tym.

Głównie chodzi mi o to

Czy mając nr swojego klucza,

można zamówić zamiennik, klucz wtórny u Dealera?

Czy wogóle jest coś takiego? taka opcja?

Opublikowano
podobno klucze zapasowe masz?to w cyzmproblem?idziesz do goscia ktory dorabia kluczyki placisz mu z 25 plnofff i po sprawie.a otworzy ci auto kazdy spec od kluczykow.po okazaniu dowodu rejestracyjnego i udowodnieniu tego ze jestes wlascicielem za 50-100 plnofff zrobia ci to w gora 3 minuty
Opublikowano
Jesli udokumentujesz że jestes włascicielem auta to generalnie kazdy serwis kazdej marki zamawia klucz w/g VIN
Opublikowano
nie mowie tu o serwisach.w punktach zajmujacych sie dorabianiem kluczy najczesciej "maja kogos" kto otwiera zatrzasniete samochody.u mnie w miescie ceny wachaja sie od 50 do 100 plnoffff za usluge i trwa to maks 3 minuty
Opublikowano
Miałem podobny problem kiedyś w innym aucie i miałem tylko jeden klucz.Gość od dorabiania kluczy otworzył mi auto po czym dorobił mi klucz do mojgo zamka, przy czym musiał wkładke zamka wyjać.Za wszystko chyba 60-70 zł płaciłem bo w niedziele to było.
Już po E30...teraz szukam...szukam...hmmmm....może E36 325 Cope.