Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich!

niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem wymarzonej 633csi z 1977 roku w opłakanym stanie kupa rdzy i silnik nie na chodzie,ale jak to mówią do odważnych świat należy i że miłość jest ślepa mam zamiar odratować babinke w sumie to już zacząłem ale idzie mozolnie bo jest ciężko z gratami i bardzo mało informacjii na ten temat więc proszę wszystkich obeznanych w temacie o pomoc odnośnie części na sprzedarz oraz jaki gwint do niej wsadzić bo ciężko cokolwiek do niej znależć oraz czy felgi o rozmiarze 18x8j et35/ przód i 18x9.5j et38 tył nie będzie problemem bo to aktualnie spędza mi sen z powiek :mad2:

pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

zdradzisz mi gdzie nabyłeś swoje auto? Szukam takiego, najlepiej 635csi. Kupiłeś w kraju czy na zachodzie? Mam parę informacji o e24. Napisz [email protected] powymieniamy się informacjami.

pzdr

Bartek

• 3 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Szóstkę w opłakanym stanie odrestaurować to nie lada wyzwanie zwłaszcza finansowe. 50 t zł możesz szykować lekką ręką. Oczywiście mam na myśli rzetelną restaurację.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

• 6 miesięcy temu...