Skocz do zawartości

E46 320D 150KM Jakie tankujesz paliwo?

<t>Jakie paliwo tankujesz do swojego BMW E46 320D 150KM (silnik Common Rail II generacji - M47TU)</t>  

64 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tankuje na shell zwykle ON. Tankowanie paliw typu V czy jakis innych co maja niby po miliard oktanow to jest zbijanie kasy na zwyklym uzytkowniku. Ilu mam znajomych to nikt jakiejs rewolucji w silniku nie odczul po tankowaniu przez pol roku paliwa V. Rewolucje odczul jego portfel.

Moje zdanie jest takie ze najlepszym rozwiazaniem jest tankowanie zwyklego ON na dobrej stacji i zalanie 2x na rok diesel system cleaner i to wszystko.

A co do paliwa na lukoil to nikt z moich znajomych nie mial z nim problemow.

Opublikowano
Moim zdaniem niema co szalec z verva chociaz czasami sam leje...:) Byle bylo z dystrybutora a nie z jakis baniek lewych...:) Chociaz w tych czasach nawet niewiadomo co z dystrybutora leci..:D Ja przeważnie zwykła tankuje, a swieżo po wyplacie od czasu do czasu zalewam lepszą:)
Opublikowano

a ja tankuje coraz droższe i droższe ....

a tak poważnie to zwykły ON ze stacji przy tesco gdzię dumnie są przyklejone informacje że paliwo pochodzi z BP.

szukam