Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie i proszę o szybką odpowiedź ponieważ za chwilkę wyjeżdżam w góry a mam problem ponieważ na jałowym biegu co chwila skaczą obroty między około 500-1400 bez przyczyny. wydaje mi się ze jak wyłącze całą elektryke to są mniejsze wachania a czasem nawet wcale, niestety teraz musze mieć włączone wycieraczki i ogrzewanie. Czy to coś poważnego czy moge się tak jechać??

pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano
Najprawdopodobniej silnik krokow.Ja bym z tym jechal.To zalezy jeszcze od Ciebie czy dasz rade cos zrobic jak sie zrobi problem.Jak to auto zachow.sie jadac?Jak jedzie to bym jechal.
Opublikowano
Jeździ normalnie, podczas jazdy obroty nie skaczą. A co to z tym silnikiem bo nie załapałem? I czy naprawa tego będzie kosztowna? Bo chyba trafiłem na felerny model bo co jakiś czas coś jej się dzieje, zupełnie jak z kobietą ;) Co prawda nie znam się na tym ale pojade bo niemam wyjścia. Najwyżej zamarzne gdzieś w zaspie ;)