Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich,czy to ze brakowalo mi plynu wspomagania ma jakis zwiazek z komunikatem level system control failure?mialem braki plynu az mi kierownica trzeszczala.nieco wczesniej mialem komunikat kilkakrotnie o system failure,jak tylko dolalem plyn wszystko zniknelo.dodam ze zanim trzeszczala mi kierownica to juz jakis miesiac wczesniej mialem komunikat a teraz cisza.moze ktos mial podobnie?
Opublikowano
ok,ale w takim razie dlaczego komunikat mi sie nie wlacza od chwili dolania plynu????nawet siadalem na tyl i jest ok,jak wstawalem to slyszalem jak pompa syczy.no nie wiem,moze cos sie samoistnie naprawilo,w kazdym razie plyn dolalem i problemy sie skonczyly
Opublikowano

Tye że błąd DD jest wyraźnie opisany jako "Dynamic Drive" a błędy zawieszenia pneumatycznego to:

-Level control has failed!

-Level control malfunction

Pewnie zbieg okoliczności...

Opublikowano
pojecia nie mam ale ma spokoj,nawet siadalismy we trzech na tyl i nic nie pokazywalo,a moze jednak jedno z drugim sie laczy?od razu po dolaniu plynu wszystko zniknelo bez sladu