Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie, tak jak w temacie, znacie dokładne wymiary chłodnicy do takiej wersji silnikowej(z klimą)? bo moja niestety zaczęła lać i pasuje wymienić na nową a stara niestety prawdopodobnie jest od innej wersji silnikowej. I przy okazji może macie godne polecenia zamienniki? używanej raczej nie będę chciał po wiadomo jak to jest, nie wiadomo ile wytrzyma a kiepski zamiennik to dokładnie to samo..

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
Ja wymieniłem chłodnicę w lato. Założyłem Nissensa. Dają 3 lata gwarancji. Jak narazie spokój ale minęło dopiero pół roku, więc trudno ocenic czy to dobry wybór. Mam nadzieję, że tak. :D Najtańsze chińskie podobno masakra, nie można nawet dokręcić korka od zbiorniczka, jakis inny gwint.
Opublikowano
a ile za nią dałeś?

(OO=[][]=OO)

Opublikowano
400 razem z wymianą. Z tym, że za tą najmniejszą 440mm, bo jak widzisz mam silnik 1.8. Dla Ciebie musi być chyba 520mm, jakies 50 zł droższa , z tego co pamietam.
Opublikowano
a to ja bym sobie sam wymienił bo to nie problem ale za takie pieniądze to mam oryginalny zamiennik:) ale dzięki

(OO=[][]=OO)

Opublikowano

Pewnie ze nie problem wymienić ale co z gwaranacją.

Jesli masz Behra za te pieniądze to kupuj. :)

Chociaż podobno behr to juz nie ta jakość.

Opublikowano
właśnie miałbym ją nawet taniej bo znajomy ma sklep więc ceny hurtowe. a na jakich zasadach działa gwarancja? mam rozumieć że jak wymienię sam to trace gwarancje, niby czemu? co to za różnica czy wymienię ją u jakiegoś mechanika czy sam..nie rozumie

(OO=[][]=OO)