Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no wiadomo ale za granicą nie wszystkie krecone

Powiem tak ze mieszkam we Francji i nie daleko mam do granicy niemieckiej,czesto jestem w Niemczech bo mam tam ziomka który ma warsztat i ogarnia co nie co w temacie,i powiem ci tak ze w De legalnie mozesz sobie krecic licznik w która kolwiek strone chcesz:) co do stanu aut to jak loteria,musisz dobrze poszukać.

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

Opublikowano
No w sumie tak ale i tak warto jechać daleko nie jest a można coś ciekawego znaleźć.Najlepiej od prywaciarza a nie od turka z komisu :mrgreen:
Opublikowano
No w sumie tak ale i tak warto jechać daleko nie jest a można coś ciekawego znaleźć.Najlepiej od prywaciarza a nie od turka z komisu :mrgreen:

O bracie i tutaj masz racje,od Turka to za darmo nawet bym nie chciał :lol:

W sumie jak chcesz znalezc auto pod siebie to warto dobrze poszukac,tylko tak jak mówie sa ostro krecone,a z przepisów to oni beke maja,tam nawet stary dziadek jak chce sprzedac to i tak cos przekreci.

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

Opublikowano

Powiem ci szału nie ma cenowo,tutaj masz link to sobie popatrz jesli chcesz

http://www.leboncoin.fr/annonces/offres/alsace/

wpisujesz tylko model jaki cie konkretnie interesuje..........

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam po raz kolejny nie bede zakładał kolejnego tematu a więc tak. Mam do kupienia teraz e36 z silnikiem 2.5 litra w gołej benzynie. z tego co wiem jest tam skóra i jak to właściciel stwierdził przez telefon M-pakiet. Narazie nie oglądałem samochodu w sobote obejrzę go dokładnie i zrobie foto pomożecie mi ocenić czy warto . Dodam jeszcze że cena nie duża 2Tys złoty tyle że nie ma opłat aa i jeszcze coś z przodu alu 16 cali z tyłu 17 cali .
Opublikowano
Za te pieniądze nie nastawiaj sie na coś fajnego ale jak silnik zdrowy to sie opłaca no i do tego skóry tylko ciekawe w jakim stanie. Zrobisz fotki ocenimy :D
Opublikowano
nie wiem jak z opłatami ile mi wyjdzie ;/ ogólnie jesZcze sie uczę ale myśle że po szkole znajdę jakąś robote i samochód bedzie spłacalny i realny do w miarę normalnego używania bo tak to narazie miał bym tylko na zalanie go na weekend ;D
Opublikowano
oczywiście chodzi mi o ubezpieczenie i przegląd ;) chyba rok nie płacone . orientuje sie ktoś czy mogę sie od jego umowy odwołać ubezpieczenia i wziąść na siebie ewentualnie na współwłaściciela ze zniżkami ? bo nie chce żeby koszty ubezpieczenia przekroczyły bądź były zbliżone cenie auta..
Opublikowano

prosze bardzo zdjęcia pany ;) dodam opis co zauwarzyłem : Skóra mpakiet (braki w listwach lekkie ale to pikuś) komputer pokładowy ,elektryczne lusterka ,szyby, szyber dach, rozpórka, rok 1991, do wymiany amory z tylu ,lekkie oznaki rdzy, przedni zderzak pękniety

Wychodziły takie wersje w Emce?? czy to składak ? silnik raczej m50b25.

https://picasaweb.google.com/103387371684745370874/BMWE3625MPakietSkora

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Boże.

co to za ruina?

nie wstydziłbyś się czymś takim jeździć?

swoje już odrobiła pod remizą.

a teraz niestety na żyletki jej pora.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Boże.

co to za ruina?

nie wstydziłbyś się czymś takim jeździć?

swoje już odrobiła pod remizą.

a teraz niestety na żyletki jej pora.

Za te pieniądze to nie można się było spodziewać czegoś innego. Chociaż faktycznie umęczona wyjątkowo :( i pewnie stan silnika zbliżony do stanu całości.

Kolego okon19921 ja na Twoim miejscu dałbym sobie spokój, szczególnie że jak sam napisałeś nie chcesz narazie inwestować w auto, tylko go tankować. Chociaż jeżeli chodzi o tankowanie to ten wyszedłby tanio, moim zdaniem zatankowałbyś tylko raz :).

Opublikowano
no niestety jest dosyć sporo do roboty.Najgorsze jest to że samochód jest z innego województwa i nie został przerejestrowany mimo zmiany właściciela.Silnik ładnie pracuje nie powiem bo uruchamiany był na zimno przy mnie i super zapalił i dosyć przyjemnie chodził.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wychodziły takie wersje w Emce??

tak to była wersja COUNTRY SPECJAL EDYSZYN :mrgreen:

Opublikowano
To nie jest samochód umęczony, tylko zamęczony. Tyle z wyglądu, ale są różne preferencje. Byłeś, widziałeś, więc nikt za ciebie nie podejmie decyzji.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
czemu krytykujecie i oceniacie z zewnatrz jak silnik zdrowy podreperowac troche i troche jeszcze polata

podejrzewam że bez reperowania "trochę" też polata i to nawet długo.

ale po tych wyścigach cross-country to chyba żeby do porządku doprowadzić to trzeba wszystko oprócz kierownicy wymienić.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie inaczej :wink:

tylko po co takie rodzynki pokazujesz?