Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zarejestrowani
Opublikowano
Ja jechalem w 5 osob na wesele do frankfurtu u osoby 188 i 191 z przodu ickobietki 3 z tylu plus bagaze tak upchane ze zaslanialy mi lusterko wsteczne ale nie bylo tragedii

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
Ja jechalem w 5 osob na wesele do frankfurtu u osoby 188 i 191 z przodu ickobietki 3 z tylu plus bagaze tak upchane ze zaslanialy mi lusterko wsteczne ale nie bylo tragedii

To pewnie dlatego, że po niemieckiej autostradzie się płynie, a poza tym kobietki nie narzekają.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Kolego fakt octavia jest większa, ale nie przesadzaj, że się we 2 osoby w e90 nie możesz zmieścic, kiedyś się jeździło Cinqecento, Fiatami Uno, już o maluchu nie wspomnę i jakoś się dawało radę, ale mimo wszystko uważam, że bmw jest stosunkowo małe i 5 osoba na środku ma poprostu " przerypane " w dalszą podróż.

pzdr

Pewnie, że tak ale wraz z upływającym nieustannie czasem zwiększają się także nasze potrzeby. Jak byłem mały podróżowaliśmy maluchem po europie z całą rodziną i też było ok. Ale teraz.. czasy się zmieniają :) także nie ma co wracać do tego co było kiedyś. Dla mnie wyjazd z rodziną jest istnym dramatem jeśli chodzi o pakowanie... wózek, kojec, zabawki, pampersy, jedzenie itd... Właściwie większość przestrzeni bagażowej to akcesoria małego :), jak człowiek podróżował sam jak kawaler to luz :8) :wink:. O 5 osób nie ma co nawet mówić... 4 jak już to max.

Z resztą.... co mnie to :D ja z tyłu nie siedzę ;P Wy chyba też? Więc? Wygodnie Wam? Wygodnie :mrgreen: :8)

Pzdr.

Opublikowano

Wyszedł super temat :cool2:

Można się pośmiać , że mimo "niewielkich niedomagań " wszystkim te auta pasują . :D

Tak to jest ,że jak coś jest bardszo dobrze zrobione i ma wygląd oraz prestiż to można mu wiele wybaczyć .

Podobnie jest z kobietami - wredna ale ciało jak u modelki :norty:

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano

Wracając do tematu topica....

Miałem 3 lata cupetę, teraz mam turinga (krata :evil: ) i wydaje mi się, że wygodniej było mi w coupe. Myślę, że to kwestia wyprofilowania foteli z tyłu. Mimo 198 cm wzrostu nie brakowało też miejsca nad głową. Najmniej jest między kanapą i siedzeniami. Cztery dorosłe osoby w coupecie podróżują wygodnie.