Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z prawym światłem nie mogę go ustawić gdy jest ciemno świeci tak że z daleka jest takie wrażenie jak bym jechał na długim zaś na stacji kontroli pojazdów na tej "maszynie" do ustawiania świateł świeci w cały świat w wszystkie strony i nie da się tego ustawić światło jest mega rozproszone.

CO może być tego przyczyną ?

Opublikowano
Zerknij czy żarówka dobrze wsadzona i dokręcona dobrze.
...Ciśnij jeśli masz pasję nie stawaj,wsiądź odpal fure w gaz napier...szyby w dół,ryk silnika niech cię niesie:)
Opublikowano
Jest ok i nie wiem co jest grane ktoś m mówił ze to cały klosz coś nie tak z nim ale mi wydaje się że to inna przyczyna
Opublikowano

lampy masz na soczewce? Bo nie jestem pewien czy wszystkie lampy w e46 miały soczewki, poza tym co to za ludzie na SKP że nie wiedzą o co chodzi? Klosz? Zobacz na niego czy nie ma pęknięć czy nie jest w inny sposób uszkodzony etc. Jeżeli jest oryginalny to raczej nie ma możliwości aby był jakoś nie równo wykonany. sprawdź koniecznie czy aby żarówka jest dobrze wsadzona i na próbę odłącz silniczek sterujący położeniem żarówki (w pionie).

Pozdrawiam

Darmowa diagnostyka, programowanie - Nowy Sącz i okolice, kontakt PW

Moja galeria: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=173808

BMW E46 320Cd CR EU4 Coupe

Scania 124l 420KM

Opublikowano

No właśnie przeraziłem się gość mówi do mnie 20zl a nic nie zrobił. Zrobię tak jak mówiłeś i napisze co i jak dzięki za pomoc.

Pozdrawiam