Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...taka ciekawostka...odwiedziłem dzisiaj "komis samochodowy" w Niemczech...prowadzony przez jakiegos Hassana (Turas)..Syn Hassana widzac moje zainteresowanie jednym z wystawianych aut zapytał "na ile ja robimy?"...Masakra...powiedział ze tak czy inaczej "na polske"...a Bunia miała tylko 160tyś...nic szukamy dalej...jutro kolejna wyprawa...pozdrawiam.. :mad2: :mad2:
Opublikowano
Tak to własnie jest. Zdawaj relacje z ekspedycji DE :) Ciekaw jestem co znajdziesz i ile turków jeszcze wyskoczy z takim tekstem :) :cool2:
Opublikowano
okazji nie ma w komisach :cry2:

W komisach często można trafić naprawdę fajny egzemplarz. Samochody są czasami zostawiane w rozliczeniu lub do sprzedaży komisowej przez normalnych użytkowników,którzy nie mają czasu na giełdy itd.. Nie ma żadnej reguły czy autko pochodzi z komisu czy od osoby prywatnej bo i tu i tam można trafić minę!

Osoby prywatne też sprzedają szrot,którego już mają dość i jego utrzymanie przekracza budżet domowy:) Podstawa to dobre oględziny z dobrym fachowcem.

Nie każdy komis to banda oszustów i nie każdy indywidualny "pierwszy właściciel" jest uczciwy!Powodzenia w poszukiwaniach.

Opublikowano

Gdyby ktos miał ochote na Cupejke to prosze...http://pkw.de/suche/halle-saale/gebrauchtwagen/bmw/3er-reihe/325/654202144919075433/bilder.html#6

pomoge...zadzwonie...pozdrawiam.. :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego 3k pakiet ubezpieczeń, jako, że kierowca poniżej 25 roku zycia, ja wymieniałem filtry ( paliwa, powietrza ), oleje, pasek od alternatora i klocki z przody i wyszło 4700zł, i jak kupujesz używane auto to trzeba się liczyć, że może wyskoczyć jakaś poważniejsza awaria.

Pzdr

dokładnie 10tys to min. jakie trzeba miec w zanadrzu

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
...i nadal nic...nie sadziłem ze znalezienie ładnego,zadbanego autka kosztuje tyle czasu i....pieniędzy....
Opublikowano
Sugeruje szybko zmienić tytuł bo ten odgrzebany wątek wyjątkowo się rzuca w oczy.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785