Skocz do zawartości

brak prądu na przekaznik od pompy paliwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak w tytule brak prądu na przekażnik od pompy paliwa autko to bmw e34 90r gdzie znajduje sie bezpiecznik od pomy paliwa niemoge znalez który numerk w skrzynce bezpieczników
tel;882470616
Opublikowano
ejj no pomuście mi z tym problemem. moze pusśić nową instalację do pompy paliwowej ale chce tez zastosować przekaźnik żeby działała tak jak na orginalnej instalacji podajcie jakiś schemat moze być zaprojektwany przez was i jeszcze jedno pytanko czy po przekręceniu stacyjki pompa chodzi caly czas czy chodzi i sie wylacza
tel;882470616
Opublikowano

A sprawdzales czy dochodzi prąd do pompy??

prąd dochodzi do pompy podczas krecenie. na samym zaplonie prąd nie dochodzi.

Moze pompa padla.

Opublikowano
sprawdziłem w ten sposób właczyłem zapłon i nic niepodawalo pradu na pompe. czyli musze krecic i dopiero idzie prad do pomy a jak samochód odpali to pompa nadal chodzi czy sie wyłacza. bo mialem problem z alarmem wywalilem je podłaczyłem tak jak bylo orginalnie ale rozrusznik mi niekrecił bezpieczniki niby sprawne wiec odłaczyłem stary kabel od stacyjki i puściłem nowy prosto do rozrusznika może to być przyczyna ??
tel;882470616
Opublikowano
Bezpiecznik od pompy to nr 23, pompa włącza się na chwilę po włączeniu zapłonu- dopóki nie nabije właściwego ciśnienia.

było:

e-32;

e-34,