Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie gdzie mogę dostać modele samochodów ( kolekcjonerskie) oprócz allegro, może ktoś się orientuję (woj. śląskie). Interesują mnie dokładnie modele e46 i e39. Z góry dzięki za odp :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
E39 to wątpię czy uda Ci się znaleźć.Szukam tez sobie E39 1:18 na pamiątkę i nie mogę znaleźć bo prawdopodobnie nie wyprodukowali.A z tych modeli (mniejsza skala) co były w salonach do kupna też są niedostępne.Niestety.
ec2Wze6.jpg
Opublikowano

E-39 jako orginalny model kolekcjonerski zostal wyprodukowany w skali 1:24 oraz 1:43. Mam z kazdej po 2sztuki,ale niestety nie na sprzedaz. A wiekszosc moich modeli mozna zobaczyc tutaj-

viewtopic.php?f=27&t=142746

Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No widziałem E39 w sedanie.Jakiego producenta ono jest?

Znalazłem tanie E39 na allegro jak ktoś chętny.Sam się zastanawiałem, ale za mała skala.

http://allegro.pl/herpa-bmw-serii-5-e39-skala-1-87-gablotka-i2012007260.html

E39 w sedanie robiła firma Minichamps. Ja również mam taką i kupiłem na ebayu.de za 50 euro, model jest już bardzo trudno dostępny.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No właśnie.

Ciekawe czemu jest ich tak mało,tak samo jak i E38.Z innymi modelami nie ma ogólnie problemu a tu...........

ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No właśnie.

Ciekawe czemu jest ich tak mało,tak samo jak i E38.Z innymi modelami nie ma ogólnie problemu a tu...........

Bo tylko ta jedna firma produkowała skalę 1:24 pózniej była tylko herpa 1:43 ale to słabe mnodele. E38 tez mam :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na zabawkę dla dziecka-dobre.A tak to ogólnie wykonanie jest raczej słabe.Zresztą cena mówi za siebie.Modele dobrze wykonane kosztują od 300 w górę.
ec2Wze6.jpg