Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wymienialem kilka urzaden elektro i wszystko dziala ale zastanawiam sie nad restartem komputera poprzed odpiecie klem i mam pytanie czy na 100% wszystko bedzie dziala jak teraz ? Kilka czesci jest z innych wersji ale mimo to dzialaja a nie wiem jak to bedzie przy restarcie

Opublikowano
Zależy co wymieniales,bo moze część wymieniales,a błąd w Komp pozostaje i Komp dla danego np czujnika określa parametry -tzw tryb awaryjny,wiec jak nie usuniesz błędu to poprawy nie bedzie.
Opublikowano

Tylko ze nie ma bledow poza ''klockami'' ale mysle ze je wymienie po zimie

Pytam o to czy czasem nie beda wyskakiwac mi bledy jak zrestartuje kompa i czy nie zglupieje komp dostajac inne ''parametry'' wymienilem sterownik absu , wycieraczek , o to w sumie sie boje ze moze cos niedzialac po restarcie

Opublikowano
czego ty sie boisz jak wyskocza to wyskocza usterke trzeba bedzie usunac !! :cool2: moim zdaniem nic nie wyskoczy sam robie co jakis czas reset kompa lepiej zas autko chodzi :cool2: :cool2:
BMW-Bo Można Wiecej