Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co sadzicie o żarówkach takich jak:

Tungsram Megalight Ultra 90%

PHILIPS BLUE VISION ULTRA

PHILIPS X-Treme VISION XV 100%

OSRAM SILVERSTAR

OSRAM NIGHT BREAKER PLUS

OSRAM COOL BLUE INTENSE

BOSCH XENON SILVER

BOSCH XENON BLUE

Hella Blue Light

Które żarówki wybrać??

Proszę o opinie i fotki jak żarówki świecą.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tungsram Megalight Ultra 90%

Kupiłem te co powyżej. Jest duża różnica "na ścianie" i w ciemnym podwórku od zwykłych Philipsów, w mieście różnicy nie zauważyłem, w trasie jeszcze nie sprawdzałem.

Opublikowano
Mam lampy depo i nie chce ich nadwyrężać, i tak już ułamałem jeden zatrzask. :mad2: Czytałem dobre opinie o nich, a zwłaszcza, że są lepsze od reszty pod względem trwałości.
Opublikowano
Biały. Przy otwieraniu garażu dużo bardziej rażą po oczach i przy wyjeździe dużo lepiej widać podwórko. Różnica jest. Na mieście są latarnie i nie mam takiej różnicy.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

OSRAM Nightbraker Plus - nadziałem się już na 3 kompletach, wszystkie kupione na Alledrogo, 3 różnych sprzedawców. Nie wiem czy to ja mam takiego pecha czy co - szybko się przepaliły, jedna strzęsła się po miesiącu (żarnik odpadł, świecił krzywo jak się przyspawał - zachowałem sobie tą żarówkę jako ciekawostkę ;] ), nie było żadnej rewelacji w świeceniu. Szczerze to już ich nie kupię, za dużo pieniędzy jak na tak marny rezultat.

Obecnie kupiłem TUNGSRAM Megalight Ultra, jak znajdę czas to wezmę się za ponowne czyszczenie reflektorów i zakładam te żarówki. Słyszałem jak i czytałem sporo pozytywnych opinii o nich, kumpel też kupił i dla niego rewelacja póki co (z tym że to e36).

Pzdr.

siudek siudkowski

Było Mercedresa Wziąć... ;]

http://bmw-diesel.pl