Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie! mam zamiar kupić te halogeny :http://allegro.pl/halogen-halogeny-tuning-lewy-prawy-kpl-bmw-3-e36-i1997822696.html

w zderzaku mam na nie dziury,ale nic tam nie ma,żadnych ramek itp. czy da się je tam zamontować?

sprawa dość pilna, proszę o pomoc

________

Poprawiłem tytuł. Otrzymujesz ostrzeżenie. /mattiss

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Niedługo te halo chyba za darmo zaczną rozdawać. Pamiętam jak za któreś tam z kolei swoje płaciłem dwa razy tyle i się cieszyłem że tak tanio :D

W komplecie masz ramki montażowe, wpierw je mocujesz do zderzaka a później w nie wpinasz halo. Śmiało kupuj

Opublikowano
mam je niecały rok i powiem wam że gorszej lipy nie widziałem. Cały odbłyśnik jest w kolorze czarnym - ta farba która robi za odbłyśnik odeszla a są praktycznie nie używane jak prześwieciły łącznie ok 10 godzin to wszystko.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Opublikowano
tak jak te lampy zespolone z kierunkiem tak samo jak i te halogeny ,gorszego gowna nie widziałem , kup lepiej zwykłe które byly montowane w zderzakach e36...
Opublikowano

A ja bym tą kasę przeznaczył na paliwko, a jak już kupował, to szukał jeszcze tańszych.

Halogenów nie używam, bo niby gdzie i kiedy?

A do lansu wystarczą nawet chińskie.

Powiadają, że używanie szukajki obcina paluchy, porywa dzieci i odmóżdża, ale to chyba bzdura...

http://www.konstel.webs.com

Opublikowano
Podpinam się pod temat, mam halogeny oryginalne, wtyczki przy nich i kawałki kabla, kupiłem przełacznik podwójny (fabrycznie nie miałem halogenów) oprócz kabla co potrzebuje, jaki przkażnik gdzie go wsadzic, ewentualnie którędy przewody puscić od przełacznika do przekażnika... Pozdrawiam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam Ponownie. Przełożyłem dzisiaj przekaźnik od pompy paliwa do halogenów, kontrolka się zaświeciła, prąd w kostkach jest, także wszytko niby ok, niby ponieważ po wsadzeniu tego przekaźnika kontrolka świeci non stop, nawet gdy włącznik jest w pozycji "off". włącznik halogenów mam oryginalny. Czy przekaźnik nie ten> czy to że halogeny były nie podłączone?