Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich - prosze o nie odsyłanie mnie do szukajki czy google , chodzi mi o to ze szukam dobrego fejsa za normalne pieniadze , i chcialbym uzyskac odpowiedzi od ludzi którzy juz diagnozuja swój samochód lub diagnozowali i im nie przyswazał kłopotów w połaczeniu i kodowaniu , cos w rodzaju vaga dla grupy vw który a te wszystki opcje w jednym .

z góry dziekuje

Opublikowano
Po pierwsze to nie vag bo to jest do volkswagen grup tu musisz mieć coś pod carsoft inpa itp... zobacz na allegro do e39 można już za jakieś 200 pln coś kupić
Opublikowano
przede wszystkim regulamin :nienie: a potem dział Diagnoza Komputerowa :search:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Witam - fajnie ze odrazu dostalem baty :) , zadałem pytanie w czesci E39 bo sugerowałem sie ze ci co maja ten model to napewno diagnozuja swoje samochody i wiedza co jest sprawdzone , jesli chodzi o Vag to wiem co to jest (bo mam i uzywam ) i podałem przykaład , jesli chodzi o dział diagnostyka komputerowa to napewno poczytam i napisze do Nerwusa .
Opublikowano
Witam - fajnie ze odrazu dostalem baty :) , zadałem pytanie w czesci E39 bo sugerowałem sie ze ci co maja ten model to napewno diagnozuja swoje samochody i wiedza co jest sprawdzone

widzisz kolego tutaj jednak rozwiązujemy problemy natury mechanicznej, pytamy o części, ale diagnostyka ma swój osobny dział i tam trzeba pisać bo po to został utworzony, żeby był porządek a nie rozpiździaj - dlatego nie ma co Się gniewać :P

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.