Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Takie pytanie laika mam. Wydawalo mi sie ze po 2007 roku w 1 ce, swiatla przeciwmgielne przednie z okraglych zmieniono na prostokatne ktore moim zdaniem bardzo ladnie sie prezentuja, choc nie mam pojecia czy lepiej swieca czy gorzej od starych. Znalazlem za to ogloszenie od kobiety ktora sprzedaje jedynke z 2008 roku ze swiatlami okraglymi przeciwmgielnymi z przodu, z tylu swiatla cofania sa juz nowe cieniutkie paski przezroczystego plastiku. Od niej sie duzo dowiedziec nie moge gdyz nie ma pojecia o czym mowie. Pytanie moje czy mogly byc wersje po lifcie ktore z przodu mialy stare badz inne czy jeszcze inaczej to nazwac swiatla okragle w zderzaku wtopione zamiast tych prostokatnych ?

Opublikowano
Podeslij link to zobaczymy. Moze to wersja m-pakiet (zderzak ma wtedy okragle halogeny przeciwmgielne bez wzgledu na rocznik auta)
Opublikowano
No wlasnie ma M-pakiet,no chyba ze ktos zalozyl stary zderzak.
Opublikowano

Czyli lepiej nie brac tego egzaplaza bo nie wiadomo skad sie tam ten ZDERZAK pojawil :)

No to nic bede szukal dalej, i dzieki za porode, w kazdym razie prostokatne mi sie bardziej podobaja tak czy inaczej, dzieki za pomoc :)

Opublikowano
Czyli lepiej nie brac tego egzaplaza bo nie wiadomo skad sie tam ten ZDERZAK pojawil :)

No to nic bede szukal dalej, i dzieki za porode, w kazdym razie prostokatne mi sie bardziej podobaja tak czy inaczej, dzieki za pomoc :)

lewizna i śmierdzi na kilometr.poszukaj czegoś pewniejszego. powodzenia :cool2: