Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dobra to sonde wymienie za jakis czas. A nie chce zakladac klejnego watku a nigdzie znalezc nie moge. Co moze powodowac wibracje budy w przedziale obrotow tak 800-1500 na luzie?. Dodam ze przy jezdzie nic nie czuc. Tylko na luzie powyzej tej granicy nic nie drga i jak spadaja obroty to walsnie tak od 1500 zaczyna drgac a jak spadnie calkowicei na jalowy to przestaje, moze delikatnie. Dwumas nie wibrowalby w calym zakresie obrotow?
Opublikowano
pojezdzilem na benzynie w sumie i sonda sie uspokoila. Moze mocno zakopcona byla czy cos. Unormowala sie. Chodzi tak jak powinna. W sumie temat mozna zamknac.
Opublikowano
kolego mi zalewało świece jak miałem storzkowy filtr założony , w lato było ok ale jak temperatura spadła zaczęły się dziać cuda , paliła jak smok i chodziła jakby cały czas na ssaniu , dopiero jak do storzka dołożyłem podgrzewacz powietrza z orginalnego filtra to wróciło do normy