Skocz do zawartości

POMOCY centralny z pilota nie działa ino z kluczyka !!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie posiadam BMW E39 z 96r mam problem i mam nadzieje że mi ktoś pomoże. A wiec tak nie działa mi centralny z pilota ponieważ był wyciągniety aku i bezpieczniki i sie chyba rozkodował, byłem a w salonie i mi powiedzili ze nic mi nie pomogą bo pilot nie jest orginalny, wydaje mi sie ze był orginalny centralny z kluczyka a nie z pilota i ktoś założył również z pilota czy ktoś ma pomysł jak to zakodowac bo tak jak pisze z orginalnymi to mi nie działa PROSZE O POMOC I DZIĘKUJE !!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No to w końcu jak? Masz oryginalny kluczyk z przyciskami? Masz osobnego pilota do centralnego/alarmu?

Jeżeli piszesz o oryginalnym pilocie w kluczyku, to sprawdź/wymień w nim baterie. W tym przypadku nic się nie rozkodowuje po wyjęciu akumulatora.

Jeżeli masz osobny alarm niefabryczny z extra pilotem - też sprawdź baterie i znajdź instrukcję do tego alarmu.

Kai
Opublikowano
mam Kluczyk orginalny ale w nim nie ma pilota ino jest na srodku logo bmw i to jest latarka w tym kluczyku a pilot mam taki jak w audi składany chyba był dorabiany z alarmem a gdzie mam znalesc ta instrukcje do tego ??
Opublikowano
mam Kluczyk orginalny ale w nim nie ma pilota ino jest na srodku logo bmw i to jest latarka w tym kluczyku a pilot mam taki jak w audi składany chyba był dorabiany z alarmem a gdzie mam znalesc ta instrukcje do tego ??

U elektryka.Pilot nie oryginalny więc poszukaj jakiegoś instalatora alarmów i on ci powie co i jak.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
witam chcial bym odswiezyc troszke ten temat mam e39 z 99r i orginalny pilot w kluczyku zgrzany razem gdy go otworzylem (bo myslalem ze baterie mam rozladowana) patrze a ta bateria jest jak by na jakies male nity zrobiona i jej sie nie da wymienic.. powinna w tym momecie ladowac sie z kluczyka? pilot jak nie dziala tak nie dzialal... centralny dziala ale tylko w zamku pilot w ogole nie reaguje nawet na otwieranie bagaznika zamykanie i otwieranie jaki moze byc problem ... pomozcie:(
Opublikowano
Jak kupiłem swoją becię to od razu wziąłem się za wymianę baterii w zapasowym kluczyku .Zamówiłem na alegro nowe aku,ładnie rozebrałem kluczyk ,rozlutowałem i przylutowałem nowe aku,skleiłem wsio do kupy atu klapa bo pilot nie działa :( .Dopiero na forum znalazłem jak się koduje kluczyk,a cała moja operacja była zbędna bo akumulatorek w pilocie był dobry,tylko wystarczyło zakodować :mad2: