Skocz do zawartości

e39 540iA LPG Problem z odpalaniem silnika.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma nic za free...

maniekwd jeśli możesz napisz ile Cię kosztowała wizyta a ASO by sprawdzić auto?

Opublikowano
Nie ma nic za free...

maniekwd jeśli możesz napisz ile Cię kosztowała wizyta a ASO by sprawdzić auto?

To prawda, tym bardziej, że to nie żadne 1.4 8V :D więc z kosztami trzeba się liczyć przy zakupie takiego auta. Ja od czerwca jak kupiłem wydałem w sumie 10723zl :duh: Ale w końcu się cieszę komfortem i mam nadzieję, że przez dłuższy czas to się nie zmieni, bo chwilami miałem dość i myślałem o sprzedaży bo nigdy takiej sumy nie włożyłem w żaden samochód. No ale cóż, coś za coś :D

Opublikowano
Sory, ale pytanie samo się na suwa. Skąd Wy te auta bierzecie??

No moje autko stało w garażu, gdyż właściciel miał e46 2.0d i nim jeździł do roboty itd., a e39 wyjeżdżał sporadycznie. A gdy ja kupiłem autko zacząłem nim jeździć normalnie dzień w dzień to zaczęło wszystko padać niestety :( Okazało się, że po za olejem i filtrami wszystko w oryginale, nawet akumulator miał z fabryki. Więc mnie to i tak dziwiło, że to wytrzymało prawie 15lat. Gdyby koleś nim jeździł to on by musiał to wymienić, ale padło na mnie. Ale wszystko co trzeba wymienione i mam spokój :D

Opublikowano
Dzisiaj byłem u gazownika. Podpiął się pod kompa i pojechaliśmy w trasę aby zobaczyć co się dzieje. Najprawdopodobniej parownik mam do wymiany. Sam zrobiłem na nim ok. 45 tyś a kto wie ile miał wcześniej nalatane. W poniedziałek zakładam nowy parownik i zobaczymy :norty:
Move your head and your ass will follow.........................
Opublikowano
No i git :cool2:
Move your head and your ass will follow.........................