Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem tu nowy, dlatego Proszę o wyrozumiałość :)

Mam pytanie czy w moim E61 2010r z xenonem mogę ustawić (włączanie się xenonu w nocy-z pilota?) gdy przełącznik świateł jest w funkcji "auto"

W navi mam funkcje dodatkowego doświetlania, ale gdy zostawię przełącznik świateł na "auto" przy otwieraniu zapalają się ringi

Jeśli jest taka możliwość to gdzie trzeba wejść i co zmienić,żeby w nocy włączały się xenony zamiast ringów?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam , co u mnie jest porobione ze mam e 90 z 2006 r. i mam aktywowane swiatła "welcome lights"i "follow me home" teoretycznie nie mozliwe a jednak , chciałem to wyłączyc ale gosciu od bmw powiedział ze nie widzi takiej opcji w kompie , pyt. jest jakis dobry magik co mi to wyłączy?
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam.Orientuje się może ktoś jaki wpis w nfrm2 E90 z 2007r bez Idrive odpowiada za funkcje w której xenony palą się z welcome light? chciałbym to wyłączyć.Obecnie jest ustawione na płynne zapalenie i gaszenie.I drugie pytanie czy da się włączyć żeby przeciwmgłowe przednie paliły się jako DRL z ringami oraz aktywować brake force display?Jeżeli tak to prosiłbym o nakierowanie jakie wpisy za to odpowiadają bo coś mi się poprzestawiało w ncsdummy i niemam obok tłumaczenia po angielsku.