Skocz do zawartości

IMMOBILAJZER - JEST???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM. Mam E-34 TOURING Z 1996 roku i sie zastanawiam :idea: czy w tym modelu jet immobilajzer w kluczu :?: :!: Za wszelkie info wielkie dzięki!!!

Pozdro i WESOŁYCH ŚWIĄT.

Opublikowano

Witam.Srtaszny poliglota z Ciebie.A ja po prostu piszę w naszym jezyku.Jeśli masz pisać takie uszczypliwości to daruj sobie.A za odpowiedż chociaż mało konkretna Dzięki.

Pozdro.

Opublikowano

Witam ,było już kiedyś podobne pytanie dotyczące czy jest immobiliser czy go nie ma .Podam ci link do tego tematu i tam znajdziesz odpowiedz na Twoje pytanie http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=11530&highlight=e36+seryjny+immobiliser

Kowal e-36 pisał w tym temacie jak można odróżnić stacyjke z immo.i tą bez.

Pozdrawiam :cool2:

Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.

Mój mały czarny Diabełek 323Ti compact

Opublikowano
Nie chodzi o to czy ktoś jest poliglotą czy nie jest, chodzi o to że pisanie z błędami powoduje że nie znajdziemy tego czego szukamy. Ostatnio był wątek o oleju Shell, niby wszystko fajnie, ale po wpisaniu w szukaj Shell nie znajdziemy tego wątka, dlaczego? Dlatego że wszyscy piszą w tamtym wątku Schell.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
Opublikowano

Sluchaj Pablo - jezeli cie urazilem to szczerze przepraszam ale chodzi mi o to aby w przyszlosci (tak jak napisal Peet) latwiej bylo cokolwiek na tym forum znalezc.

A za odpowiedż chociaż mało konkretna Dzięki

Szczerze mowiac na malo konkretne pytanie, malo konkretna odpowiedz.

Pozdro i Wesolych Swiat

Opublikowano
po samym wygladzie kluczyka nie dowiesz sie czy ma:),ja tez mam zwykly i wszyscy mi mowili ze nie mam imm....:),jednak przy dorabianiu okazalo sie ze mam i musialem wywalic 120 zl na nowy,ale jest sliczny :),acha i jeszcze jedno poza tematem.moja becia dziala tylko na jednym kluczyku.ten dorabiany chociaz byl zaprogramowany nie dzialal,odpalilem na oryginale potem nie wysiadajac z auta odpalilem na dorobionym,pojedzilem troche i juz normalnie dzialal.z tym ze teraz nie dziala oryginalny . :)
Opublikowano

Witam.Ponownie w sprawie tego immobiliser-a:mrgreen: .Znajomy fachman od alarmów podał mi sposób na domową kontrolę obecniości tego ustrojstwa a mianowicie kazał mi owinąć szczelnie uchwyt kluczyka folia aluminiową i wtedy próboać odpalić kabinę.Jeśli się powiedzie to na 99% sprzętu nie ma.A jeśli żelazo nie zaskoczy to immobiliser jest.Zracam honor koledze CENTRINO.WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Pozdro.

Opublikowano
nieprosciej jest rozkrecic kluczy i zobaczyc czy jest jaks elektronika

Bzdura!!!!

chip do imm.. jest zatopiony w metalu a nie w obudowie!!

W obudowie to jest elektronika,ale do światelka lub centralnego.

najprosciej to jechac tam gdzie doarabiaja klucze do aut i sprawdzic tam na urzadzeniu do tego.Bedziesz mial 100 % pewnosci czy masz czy nie.Operacja zczytywania info z klucza trwa 10 sekund.

wogole temat bezsensu.

wszystko na ten tamat