Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak włączę przycisk to dioda sie zaświeca ale mgła na szybie zostaje:( czego to może być wina, rozbierałem deske ale nie moge sie z tym uporać, defogger zintegrowany jest z anteną i sprawdzałem przewodzi prąd
Opublikowano

Witam

Zmierz czy na nitkach w szybie masz prad jak wlaczysz ogrzewanie(dotknij nitki a drugim kabelkiem miernika do masy).Jesli niema a prad dochodzi do szyby(tzn do tego pudelka w tylnim slupku) to na bank brak masy.Mase masz z drugiej strony.

Pozdrawiam

Opublikowano
Miałem identyczny problem i pomogło tylko wymienienie tej płytki w sterowaniu nawiewów do której jest przymocowany ten przełącznik.
Opublikowano
dzieki za rade :) a ile kosztowała cie ta naprawa?
Opublikowano

Witam

Podepne sie do temaciku :)

Czy w E 30 ogrzewanie tylnej szyby jest rozwiazane tak samo?

Tez mam problem z grzaniem ,tzn wlacznik dziala swieci sie bardzo ladnie a efektu na szybie nie widac :( :(

pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i kolejny problem rozwiązany:) okazalo sie ze mialem uszkodzone dwa bezpieczniki które wlasnie odpowiadają za ogrzewnie szyby :duh: Dobrze ktos kiedys powiedział ze w bmw przyczyną wielkich kłopotów sa zazwyczaj błache sprawy :cool2:

RADA NA PRZYSZŁOŚĆ: JAKIEKOLWIEK NAPRAWY ZACZYNAJCIE OD SPRAWDZENIA BEZPIECZNIKÓW :twisted2:

sprawa niby oczywista a jednak sie o tym zapomina