Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mialem blad swiecy na czwartym cylindrze wykasowalem ale blad powrocil wiec wymienilem wszystkie swiece zarowe na nowe bosha i niestety blad ponownie wrocil,dodam ze auto pali na dotyk nawet jak jest bardzo zimno,czy to swiadczy juz definitywnie ze sterownik swiec nie domaga czy moze problem lezy gdzies w innym miejscu bo jesli to sterownik to bede musial wyslac do Rogera bo nowy chyba ze 400zl.
Marcin
Opublikowano
Mialem podobny problem, blad na 1 i 3 swiecy. Okazalo sie ze sterownik, Roger zrobil swoje i auto nie ma juz bledow. Przy nawet lekkich mrozach tez palilo na dotyk, ale przy ok -15 po dlugim postoju mial problemy i pracowal nie rowno na biegu jalowym.
Opublikowano
Mam takie sprawne używane sterowniki w cenie 80 pln + przesyłka w zamian za stary sterownik.
Opublikowano
Mialem podobny problem, blad na 1 i 3 swiecy. Okazalo sie ze sterownik, Roger zrobil swoje i auto nie ma juz bledow. Przy nawet lekkich mrozach tez palilo na dotyk, ale przy ok -15 po dlugim postoju mial problemy i pracowal nie rowno na biegu jalowym.

Ok dzieki bedem musial zadzwonic do Rogera.Pozdro

Marcin
Opublikowano
Witam ja za nowy sterownik BERU zaplacilem 190 pln.[/quot

Kolego napisz jak mozesz gdzie placiles 190zl.

Marcin
Opublikowano
polecam ROGERA, wie co robi :cool2:

e34 520i '90 M50B20; 2006-2007

e34 520i '94 M50B20; 2007-2009

e46 320d '02 M47N; 2009-2015

e91 318d '09 N47; 2015-....

Opublikowano

Rogera również mogę polecić z autopsji :) .

Mając okazję poznania kolegi szatynwroc również zakładam że skoro podejmuje się regeneracji to wie co robi :cool2: .

Pozdrawiam

Opublikowano
U mnie na wiosce kolega prowadzi sklep z czesciami i zalatwil mi w takiej cenie .
Byłe 318i coupe obecne 320i coupe radosc z jazdy.Nareszcie długo oczekiwane E46 kombi.